Fashion

Afternoons

123456

I’m wearing: Zara Knit Dress // H&M Jeans // H&M Shoes // Zara Scarf

My favorite time of the day is breakfast. However, I do realize that there are such beautiful things in life as brunch, lunch, mid-day snack and dinner! I am a foodie. And I certainly love discovering new cafes and restaurants.

My second time at Blank Slate  NYC was even more glorious than my first one. I ordered grilled cheese and it was probably one of the best decisions I made this semester. So creamy and crunchy at the same time! The cafe is 3 blocks away from my apartment and now I feel obliged to introduce all of my friends to it. Also, I’ll definitely come back for the avocado toast.

Since this still is a fashion blog, I should probably stop drooling and get to my outfit. This knit sweater dress from Zara is super versatile and comfy. I’ve been wearing just as it is with booties, with jeans and pumps, pants and loafers. So cozy, yet so chic! I pulled out this velvet skinny scarf that I had for a couple of seasons to add a classy touch. Also, I’m wearing heels, which is super rare, but when I saw these patent leather ankle straps and knew that a couple of blisters won’t destroy our connection 🙂

Мое любимое время дня – завтрак. Тем не менее, я понимаю, что есть такие прекрасные вещи в жизни, как бранч, обед, закуски в середине дня и ужин! Я люблю вкусняшку. И я, конечно, люблю находить новые кафе и рестораны.

Мой второй раз в Blank Slate  NYC был еще более славной, чем мой первый. Я заказала  жареный сыр, и это было, вероятно, одним из лучших решений, которые я сделала в этом семестре. Такой сливочный и хрустящий в одно время! Кафе находится в 3 кварталах от моей квартиры, и теперь я чувствую себя обязанной представить всех моих друзей к нему. Кроме того, я обязательно вернусь за авокадо тостом.

Так как это все еще fashion  блог, мне, вероятно, следует остановить бегущие слюни и преступить к моему наряду. Это свитер-платье от Zara является супер-универсальным и удобным. Я носила его, как это с ботинками, с джинсами и каблуками, брюками и мокасинами. Так уютно, но так шикарно! Я вытащила этот бархатный т шарф, который я имела в течение нескольких сезонов, чтобы добавить стильный акцент. Кроме того, я надела каблуки, что супер редко, но когда я увидел эти туфли из лакированной кожи с ремнями и поняла, что несколько мозолей не разрушит нашу связь 🙂

xoxo

Nadya Zz

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s